Afslibning af trægulve til billig pris helt uden støv

Afslibning af trægulve til billig pris og helt uden støv

Afslibning af trægulve

Enhver form for gulvafslibning fornyer dit gamle og slidte trægulv. Der skal ikke så meget til og arbejdet kan udføres som gør-det-selv arbejde.

Gulvafslibning til en billig pris

afslibning af trægulve

afslibning-gulvafslibning

Den billigste pris på gulvafslibning opnås utvivlsomt som ‘hjemmegjort’gulvafslibning, hvor man selv står for leje af gulvsliber, køb af rekvisitter, køb af materialer samt afslibning og påføring af efterbehandling:

  • Olie
  • Lak
  • Lud
  • Voks
  • Sæbe

Et trægulv kan også indfarves med bejdse i alle regnbuens farver eller hvidpigmenteres. Lyse gulve er populære så hvidpigmentering er noget vi laver rigtig meget. Ofte udføres en hvidpigmentering med lud hvorefter der påføres en hvid olie eller en hvid lak.

Lad en fagmand udføre gulvafslibning

Som udgangspunkt er det en tommelfingerregel at professionel gulvafslibning er at foretrække. Så slipper du også med det hovedbrud som en afslibning giver.

Undgå forkert afslibning

Vi oplever ofte gulve der er afslebet forkert og har fået uoprettelige skader.

Støv og gulvafslibning

Gulvafslibning er ikke støvfrit. Støv vil forekomme, så derfor kan arbejdsbetingelserne være svære. Det tilrådes at holde dørene lukket til de tilstødende lokaler. Elektronik og andet på væggene bør ligeledes dækkes af.

En lang proces

Gulvafslibning tager tid, lang tid. En fagmand kan udføre gulvarbejdet forholdsvis hurtigt, men som gør-det-selv mand må der forventes et betydeligt tidsforbrug.

Billig gulvafslibning priser

En professionel gulvmand kan udføre gulvarbejdet både og hurtigere og billigere end du selv kan. For når du som gør-det-selv mand selv skal hen og købe sandpapir, lak, rekvisitter og meget andet, får bliver det en bekostelig affære. Et professionelt gulvfirma kan købe ind til helt andre priser, og de ved hvordan man påføres lak jævnt og uden at bruge ekstra meget.

God pris på gulvafslibning

Der er jo ingen grund til at bruge unødige mange penge på renovering af sine trægulve. Når køb af rekvisitter, sandpapir og gulvbehandling er betalt, så er differencen faktisk så minimal, at det vil være uklogt ikke at benytte en professionel gulvsliber. Og så er du også sikker på at arbejdet bliver udført ordentligt til glæde for dig og din nærmeste familie.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.