Afslibning af trægulve fjerner den gamle gulvoverflade

Afslibning er den rigtige måde at opfriske et gammelt og slidt gulv

Afslibning er en gulvrenoverings proces på lige fod med afhøvling. Her fjernes den gamle og slidt overflade ved hjælp af sandpapir. Der anvendes en gulvslibemaskine som ved hjælp af sandpapir fjerner den gamle overfladebelægning.  Her fjernes den gamle og slidt overfladebehandling behændigt og nænsomt med sandpapir. Herefter påføres en gulvbehandling med olie, lak eller lud.

En afslibning opfrisker dine trægulve

Man kan kun blive glædeligt overrasket over at se et nyafslebet trægulv. Lyse og naturlige trægulve lyser op og gør rummene visuelt større, for som bekendt skaber lys rum, og rumvirkningen ved gulvafslibning er enorm. Især boliger hvor der kommer et begrænset lysindfald kan få stor gavn af lyse trægulve.

Oplevelsen af en gulvrenovering

Et slidt og træt trægulv kan blive ændret fuldstændig, og et nyafslebet gulv med en fornyet overfladebehandling giver nyt liv.  Men ikke nok med det, for det giver også rum og plads til nye møbler og interiør. Her er virkelig mulighed for at ændre på indretningen og tænke kreativt. Vi har arbejdet med trægulve i 30 år og kan give dig tips til hvad du skal holde øje med, og hvad der er ‘in’. Hvad er det vigtigste? Hvordan falder lyset? Hvilke møbler, lamper og interiør skal rummet passe med? Hvordan er gulvets beskaffenhed? Der er mange ting at tage med i overvejelserne når trægulvet afslibes.

Gulvafslibning og boligindretning

Det er muligt at tilpasse det endelige resultat med  boligens farver, interiør og arkitektur. Og mulighederne er mange, for overfladen kan afslibes så den får en unik overflade samtidig med at der kan påføresn en gulvbehandling som gør gulvet blankt, mat, lyst eller mørkt.

” I enkelte tilfælde kan der med fordel undlades en gulvbehandling så træet kommer til at fremstå råt og rustikt “

Men den endelige beslutning er altid kundens, for gulvet skal passe til de ønsker og behov som kunden har. Det vigtigste er en tilfredshed med det endelige resultat.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.