Dinesen gulve - Trægulve med passion og en oplevelse for sig

Dinesen gulve – Trægulve med passion og en oplevelse for sig

Dinesen er producent og leverandør af Eg og Douglas planker.

 Dinesen gulve er danske trægulve udført i høj kvalitet. De lange og brede planker, som bliver produceret efter gode gammeldags håndværksmæssige værdier, og derfor er kvaliteten ekseptionel.

Dinesen gulve giver en fantastisk visuel virkning

De lange og brede planker giver en rumvirkning som intet andet bygningsmaterialer. De endeløse plaker skaber en visualitet som harmonerer med skandinavisk kunst, arkitektur og design.

Smukkere gulve findes simpelthen ikke

Man bliver forbavset over de flotte gulve fra Dinesen. For når man skuer ned af et sådant trægulv, så leder øjet forgæves efter en samling eller deling af træet. De solide plankegulve giver en fornemmelse af rum og eksklusivitet på en og samme tid.

dinesen 1

Lad det komme an på en prøve

Når du første gang står på et plankegulv af høj kvalitet, kan du føle at det er et trægulv som er skabet med passion og en fornemmelse for træet og træets formåen. Det er ikke udført af noget træ som i østen er presset ned in en fuldautomatisk serieproduktion. Nej hos Dinesen Gulve er der kælet for detaljen og derfor har gulvet sin helt egen udstråling.

Dinesen gulve står for kvalitet

i 1989 blev virksomheden grundlagt og drives som et familieforetagende. Produktionen er selvfølgelig blevet udviklet igennem årene, men de gamle håndværksmæssige værdier er bibeholdt. Hvert eneste trægulv bliver specialfremstillet så det passer til netop dine rum, uanset om det er en herskabslejlighed, et slot eller dit hjem.

Dinesen gulve har et godt omdømme

Tætte relationer til arkitekter, designere og indretningseksperter verden over, har gjort Dinesen gulve kendte verden over. For de ved nemlig, at de lange plankegulve i træsorterne:

  • Douglas
  • Eg

giver en helt speciel rumfornemmelse og unikt udtryk i de enkelte rum. Begge træsorter fåes i flere længder og bredder efter ønske. Der kan lægges på støer eller direkte på beton. Det kan anbefales at lægge på strøer, for at spare tørretid på betonen samtidig med at man undgår at støbe de sidste centimeter.

De populære plankegulv blive bliver fremstillet på det 113 år  Jels Savværk og er også kendt under navnet. Gulvfirmaet er en generationsvirksomhed med Thomas og Heidi Dinesen som fjerde generations ejere.

De ubehandlede planker skal efterbehandles

Dinesen gulve leveres altid ubehandlede og skal derfor efter lægning have en gulvafslibning og gulvbehandling. Gulvbehandlingen giver plankerne en overfladebeskyttelse, så direkte slid på plankerne undgåes. Dinesen anbefaler en grundbehandling med lud for at sikre gulvet den smukke og lyse farve.

  • Lud + Olie
  • Lud + Sæbe
  • Lud + Lak

Luebehandling er en gammel skandinavisk tradition, som tilfører rummet en ro og harmoni. Men ikke nok med det, for lud åbner også træets porer, så sæbe eller olie bedre mætter træet og gør det smudsafvisende.

NOTEDinesen gulve priser kan fås ved at henvende sig til Dinesen i Jels ved Rødding.

dinesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *