Garant gulve - Vælg det rigtige trægulv hos Garant Gulve

Garant gulve – Vælg det rigtige trægulv hos Garant Gulve

Gulve købt i butikskæden Garant kaldes Garant Gulve. Garant Gulve er Danmarks førende kæde indenfor gulve og tæpper.

Der findes garant butikker i over 50 byer med et bredt udvalg i trægulve af forskellig slags. Herunder:

  • Plankegulve
  • Parketgulve
  • Lamelgulve

Så kan en gulvafslibning ikke klare opfriskning af dit gamle og slidte trægulv, så er muligheden kun at udskifte gulvet.

Garant har gulve til ethvert behov

Trægulve er en stor del af Garant’s gulvsortiment, men det er absolut ikke den eneste gulvbelægning i butikken. Der er noget for enhver smag og behov:

  • Trægulve
  • Klinkegulve
  • Korkgulve
  • Vinylgulve
  • Laminatgulve

Det siges, at Garant Gulve har danmarks største udvalg af gulvbelægninger, og indenfor trægulve er der over 100 forskellige varianter.  Der er gulve til specielle formål samt med lyddæmpende effekt.

Online gulvbestilling

Mange af Garant’s gulve kan bestilles direkte på deres hjemmeside Garanti.nu, eller du kan kigge forbi en af butikkerne og se hele udvalget. I butikken er der råd og vejledning at hente såfremt du ønsker at lægge dit nye trægulv selv. Garant’s medarbejdere klæder dig rigtig godt på som gør-det-selv gulvlægger, og ønsker du ikke at give dig i kast med opgaven selv, så klarer Garant også gulvlægning.

Find det rigtige trægulve hos Garant

Medarbejderne har en meget lang erfaring med valg af trægulve, og det er en rigtig god idé at kigge forbi en af butikkerne  som altid er klar til at vejlede dig om køb af trægulve. Et trægulv er en stor beslutning, så det er vigtig med en faglig ekspertise til at rådgive dig i processen med at finde det trægulv, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Vælg det rigtige trægulv

Det er let at vælge det rigtige trægulv, specielt når man får den rigtige rådgivning.  I Garant butikker vil du finde et bredt udvalg, fra dyr til billig, lys til mørk eller bred til smal. Kig forbi en Garant butik og lad dig sinspirere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *