Gulv til fortelt - Oplev de mange muligheder for trægulv til fortelt

Gulv til fortelt – Oplev de mange muligheder for trægulv til fortelt

Camping folket har behov for en campingvogns gulv til forteltGulvet kan skræddersyes og bestilles i enhver camping forretninge. Men det er også muligt at købe en rest af et tæppe eller anden gulvbelægning og bruge i sit fortelt.

Ønsker du et træ gulv til fortelt

Det er næsten en nødvendighed at være fastliggere for at have trægulv i fortelte. Enhver campingvogn kan med fordel have gulv til fortelt i træ. At være fastligger har både fordele og ulemper og en af fordelene er at at gulvet i forteltet kan være stationært.

Fordele ved gulv til fortelt

Et trægulv eller anden form for fast gulvbelægning kan tilpasses så det kommer i nivau med platoet. Er der niveauforskelle eller måske tendens til en vandpyt, ja men så nivilleres gulvet blot så det er jævnt og behageligt at gå på.

Flytter naturen ind i forteltet

Det er naturligvis muligt at anvende forskellige former for gulvbelægning til sit fortelt:

  • Linoleum
  • Vinyl
  • Tæppe
  • Trægulv

Men uanset hvad kan det være en god idé at lave selve skelettet og fundamentet i træ. Os så beklæde det med en gulvbelægning.

Spørg altid lejrchefen om gulv til fortelt

Det er nødvendigt med lejrchefens tilladelse. Og ellers er det bare at gå igang. Du kan klikke videre på denne hjemmeside og se mere om muligheder for gulvlægning samt gulvafslibning og efterbehandling.

Hvilke trægulve kan anbefales

Et gulv til fortelt bliver brugt meget skal selvfølgelig være holdbart, smudsafvisende samt let at rengøre og vendligeholde. Og derfor kan forskellige træsorter være egnede:

  • Fyr
  • Gran
  • Bøg
  • Ask

Det er alle 4 lyse træsorter, og de vil passe rigtig godt i ethvert fortælt. Fyrtræsplanker er det gulv til fortelt der bliver anvendt mest, og fyr er også let at arbejde med.

En ramme med tværgående strøer danne fundamentet for trægulvet i dit fortelt

Du laver et skelet og sømmer gulvplankerne fast herpå. Idet massive fyrtræsplanker er massive så isolerer det også en smule.

Trægulve til campingfolket

Mulighederne for gulve, og især trægulve til fortelt, er mange. Man det er værd lige at tjekke op om man kan få tips og gode råd. Især Isabelle og Walker fortelt  har anvisninger til forskellige gulvtyper, herunder muligheden for gulvvarme.

TIPS: Du kan lægge plastic og lidt isolering i bunden af skelettet for at holde på varmen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *