Gulv-boligens største møbel som løfter hele rummet

Gulv – Boligens største møbel som løfter hele rummet

Gulv
Gulv-boligens største møbel som løfter hele rummet

Et gulv benyttes som underlag for vores færden.  Et gulver betegnelsen for en indendørs belægning til at betræde. Der findes en række forskellige belægninger , herunder: Vinyl, beton, linoleum, træ, klinker, fliser og tæpper.
Gulvafslibning af trægulve

Her på siden beskæfter vi os kun med gulvafslibning i træ. Og et træ gulv er populært i danske hjem, hvor naturen tages med ind i stuen og skaber hygge og glæde. Og der er ikke noget bedre end at træde på træ, dette fantastiske naturens materiale.

Træ er et fantastisk materiale

Træ er et levende materiale, som er skabt til byggemateriale. Det er miljøvenligt og skaber en positiv energi og god karma. Træ ældes med ynde, og med den rette afslibning og efterbehandling kan du sikre et optimalt resultat når som helst og hvor som helst.

Benyt altid en fagmand

Professionel afslibning og behandling er at foretrække, når dit trægulv bliver grimt og slidt.  Valg af udseende er kundens men vi rådgiver altid med hensyn til valg af efterbehandling, herunder:

Sæbebehandling
Voksbehandling
Lakering
Oliebehandling
Ludbehandling

Mulighederne er mange og med den rigtige rådgivning og vejledning med hensyn til vedligeholdelse og pleje, så vil du have et rigtig flot gulv som holder i mange år.
Et gulv er en stor og meget synlig flade

Et gulv er den største sammenhængende flade i en bolig og dermed også en iøjnefalden del af hjemmet. Det er bindeled imellem arkitekturen, vægge, lofter og interiør. Det skaber en stemning og liv i rummet som påvirker hele boligen positivt. En trist og grim gulvflade giver derimod en kedelig atmosfære, som selv de bedste møbler ikke kan ændre på.
Et gulv er ikke bare et gulv

Betegnelsen for et gulv dækker over forskellige typer belægning, og her findes der en række forskellige muligheder:

Linoleum
Vinyl
Træ
Terazzo
Klinke
Marmor
Tæpper
Beton

og der findes sikkert en lang række mere. Her på siden er det trægulve som vi primært beskæftiger os med, men inden for denne kategori er der også en række forskellige trægulv typer:

Parket
Planke
Lamel

Som alle har sine fordele og ulemper. De enkelte former for gulve vil være beskrevet andre steder på denne hjemmeside.

Mange muligheder

Her på siden vil du kunne finde interessante sider med alt indenfor flotte gulve, herunder billig gulv og andre særegne typer. Med priser og henvisninger samt gode råd om pleje og vedligeholdelse, vil du kunne få den fornødne ballast til at vælge den rette belægning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.