Gulvafslibning i Odense

Gulvafslibning firmaer i Odense og på fyn

Da Odense ikke ligger så langt væk fra Danmarks to andre storbyer København og Århus, er det helt normalt at bestille ikke Odense-baserede firmaer og bestille gulvafslibning. Men Odense også har sine egne firmaer. Der er flere end 10 af slagsen.

Når gulvafslibning skal udføres i Odense eller på Fyn

Et Sjællands-baseret firma der kalder sig for Fyns Gulvservice. Firmaet har en meget spændende hjemmeside, hvor der også findes er en blog. Bloggen inkluderer mange interessante artikler om trægulve. Firmaet tager 82 kroner pr. kvm inkl. moms for gulvafslibning og efterbehandling med 2 gange lak. Hjemmesiden har en meget ukompliceret beregner, hvor man selv kan vælge udfra de mange behandlingsmuligheder og regne prisen ud. Der skal noteres, at mindsteprisen er 2500 kroner.

Du har altid mulighed for at få tips og gode råd om gulvafslibning

Man kan også læse 12 gode råd om hvordan det er bedst at vedligeholde trægulve. Udover det, findes der også et spørgehjørne, hvor håndværkerne svarer på besøgernes spørgsmål. Hjemmesiden bruges også af de mange tidligere kunder, som meget varmt anbefaler Fyns Gulvservice.

Afslibning af trægulve i Odense

Ellers  påmindes de besøgende om regeringens tilskud, hvor der gives skattefradrag til dem, der udfører renoveringsarbejde på over 15.000 kroner. Lige nu kører firmaet en kampagne, hvor der gives 10% rabat til dem der bestiller service hos Fyn Etage Tjeneste. Til gengæld findes der ingen priser på hjemmesiden. De tilbyder:

Firmaer som Egedahl, Skejby Gulvservice og Fyn Etage Tjeneste har simple hjemmesider, hvor besøgende har mulighed for at læse et par ord om firmaerne, deres baggrund, erfaring og arbejde de udfører. Ingen af dem har information om priser, da gulvafslibning og efterbehandling er nogle opgaver der aldrig er ens for forskellige kunder, som Fyn Etage Tjeneste skriver på sin hjemmeside.

Gulvafslibning på fyn og i Odense

Der findes også mange firmaer som slet ikke har nogle hjemmesider. Man kan dog finde deres telefonnumre og adresser for at ringe og forhandle pris.

NOTE:  En række gulvfirmaerder udfører Gulvafslibning i Odense  er ikke nødvendigvis firmaer som bor i byen, ofte benyttes gulvfirmaer som er landsdækkende eller som bor andre steder på Fyn.

Ligesom i andre mindre landsdele, er der heller ikke så mange firmaer på Fyn, der bruger mange ressourcer på at lave en flot hjemmeside. Det er meget normalt at finde firmaets telefonnummer, ringe og aftale et vurderingsbesøg, hvor gulvmanden kommer og tilbyder en pris for gulvafslibning og efterbehandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *