Gulvafslibning vejle - Se de mange muligheder for gulvafslibning vejle

Gulvafslibning vejle – Se de mange muligheder for gulvafslibning vejle

Gulvafslibning Vejle udføres af en række lokale gulvfirmaer. Der er gulvslibefirmaer i Børkop, Give, Jelling, Brejning og Egtved. Gulvafslibning foretages i hele kommunen, men gulvafhøvling er samlet til den indre by og omliggende landejendomme.

Find den rigtige gulvmand i Vejle

Gulvafslibning er en proces til renovering af trægulve. Der bruges sandpapir til afslibning, hvorefter gulvet påføres en gulvbehandling efter ønske og behov. Der findes forskelige former for gulvbehandling som med fordel kan anvendes:

  • Lakering
  • Oliebehandling
  • Ludbehandling
  • Bejdsning
  • Sæbebehandling
  • Voksbehandling

Alle forrmer for gulvbehandling er gode og har hver især sine fordele og ulemper.

Eksempel på gulvafslibning  Vejle

For nogle uger siden afsleb vi et trægulv i Børkop lidt uden for Vejle. Det var meget gammelt og slidt, men med lidt hjælp fra de gode ånder og solidt håndværk, får fik vi det frisket så det lignede et helt nyt trægulv.  Kunden ønskede et lyst gulv så vi blev enige om at give det en hvidpigmenteret olie. Og det blev så smukt at naboen og genboen bestilte os med det samme. Og bedre reference kan man næsten ikke få.  Så de næste par uger står den kun på gulvafslibning Vejle.

Lyse og hvidpigmenteret trægulve

For at gøre trægulve hvide må der anvendes en hvidpigmentering i form af:

  • Hvid lud
  • Hvid olie
  • Hvid lak

Hvilken af de nævte behandlinger der kan tilrådes kommer an på en masse forskellige ting. Blandt andet af villigheden til rengøring, gulvenes brug samt gulvenes beskaffenhed. For at være helt sikker og få den rette rådgivning og vejledning, så bør du kontakte en fagmand for en snak.

NOTE: Det er muligt at se prøver af gulvbehandlingstyper i større malerforretninger eller byggemarkeder.

Mange muligheder for gulvafslibning Vejle

Vejle er udgangspunktet for gulvrenovering i hele landet. Vi er landsdækkende og derfor udfører vi også gulvafslibning i for eksempel Århus og København samt andre steder i landet. Vi tilpasser den enkelte afslibning til kundens ønsker og behov samt selvfølgelig til gulvets beskaffenhed.

Altid gode priser på gulvafslibning

I tilbudsfasen giver vi dig den bedste gulvslibning pris og kan også rådgive dig  om leje af gulvslibemaskine til udførelse af gør-det-selv afslibning af tragulve, dørtrin og trappetrin.

Vi har mange gode referencer indenfor vores håndværk gulvafslibning

Vores næste store opgaver er gulvafslibning Næstved hvor en større herregård skal have opfrisket sine gamle egetræsgulve i ‘sildeben’. Her kan vi virkelig bruge vores håndværksmæssige ekspertise og mange års erfaring.

Bor du i Vejle og omegn, så kontakt os gerne for en snak om dine trægulve. Vi kigger også gerne forbi for opmåling samt vurdering af gulvets beskaffenhed. Vores gulvmand kan give dig en pris med det samme og fortælle hvor lang en ventetid der er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *