Gulvafslibning - Alt om billig afslibning priser

Nu billig gulvafslibning priser – Alt om gulvafslibning København

Gulvafslibning

Alt om gulvafslibning. Har du behov for at få opfrisket dine trægulve? og ønsker en billig gulvafslibning pris København? så er du kommet til den rette hjemmeside. Her får du en fast lav pris og kort ventetid på alt afslibningafhøvling og gulvbehandling af trægulve. Hent viden og få mere info om alt indenfor renovering og bevaring af træ og trægulve i København. Gulvabc.dk skal betragtes som et godt og givtigt opslagsværk inden for alt gulvhåndværk.

Nu billig gulvafslibning priser – Alt om gulvafslibning København

Hvad er en gulvafslibning egentlig?

Få indsigt i hvordan trægulve renoveres

Renovering af trægulve kan udføres på forskellig måde afhængig af træets beskaffenhed samt kundens ønsker og behov. Men normalt taler man om 2 metoder eller processer: Gulvafslibning og afhøvling.

Når trægulve afslibes så  er det en både blid og nænsom proces, som tilgodeser gulvets behov for en ny overflade. Der er ingen grund til at fjerne mere træ end højest nødvendigt for gulvet skal jo kunne holde i mange år fremover.

Billig gulvafslibning København pris

Professionel arbejde med trægulve er en udfordring på lige fod med andre håndværk, forskellen er blot at her arbejdes med et levende materiale. Og med mange års erfaring samt et liv med trægulve, har givet en bunke viden som jeg gerne deler ud af. I mange år arbejdede jeg i det jyske og kan derfor give dig en kanon billig pris.

Se de mange muligheder for kvalitets afslibning:

Afslibning er måden hvorpå gamle trægulve opfriskes

Der benyttes en gulvslibningsmaskine, som ved hjælp af sandpapir fjerner det øverste lag af trægulvet. Slibemaskinen har en valse som er påsat sandpapir. Når valsen rotere og sandpapiret presses mod gulvet, så finder afslibningen sted. Den gamle overfladebehandling fjernes og processen stopper såsnart man er nede ved det rene træ. Der bruges forskellige former for sandpapir, hvor grovheden defineres ved ‘korn’.  Jo større korn, jo grovere er sandpapiret. En typisk gulvafslibning foretages 4 – 5 gange afhængig af gulvets beskaffenhed. Kornstørrelserne spænder fra korn 12 (meget groft) til korn 160 (meget fint) og videre op. Hvilke korn der anvendes til det enkelte trægulv bestemmes af gulvets beskaffenhed, hvilket vil sige:

Gulvafslibning

Alt om gulvafslibning København

 • Træsort
 • Nuværende overflade
 • Gulvtype
 • Overfladebehandling

 

Afhøvling er en grov og ubarmhjertig proces

Afhøvling  bruges til afretning af trægulve.  Har dit trægulv en gammel fernis overflade, gammel maling, limrester, tæpperester, spartelmasse og andet, må der anvendes en afhøvling. Der bruges en gulvhøvl med en roterende tromle hvorpå der sidder skarpe blade som skrælder små spåner af træet, nøjagtig på samme måde som vi alle kender fra sløjdtimerne. Det er uhyre sjældent at trægulve behøver en afhøvling, og mange gulvfirmaer tilbyder ikke denne ydelse. For at opnå det ønskede resultat med et blødt trægulv og en behagelig overflade, så er det nødvendigt at foretage afslibning efter en afhøvling.

Billig afslibning af trægulve

I mange tilfælde er det muligt at benytte en finslibning. Finslibning kaldes også for mellemslibning eller letslibning. En finslibning er en meget let afslibning af gulvfladen som i princippet blot ‘nulstiller’ overfladen. Den fjerner ikke ridser, hakker, misfarvninger som en gulvafslibning, og er kun beregnet til en forberedelse til påføring af ny gulvbehandling. Og her kan vi tilbyde:

 • Bejdsning
 • Voksbehandling
 • Ludbehandling
 • Sæbebehandling
 • Lakering

Hvilken type gulvbehandling der kan anbefales at vælge, er lidt svært. For det afhænger af gulvets brug, altså hvor meget slid der vil være på gulvet. Og naturligvis må gulvets udseende leve op til kundebehov og kundeønsker.

Billig sandpapir til gulvsliber

Jeg besøgte en kunde igår som havde udført gulvafslibning gør det selv. Ved leje af gulvsliber Silvan  så sprang han ud gulvafslibning gør det selv. Men det var en bekostelig fornøjelse for alene slibepapir kostede en herregård og billig sandpapir til gulvsliber var ikke til at drive op.

Gulvafslibning og gulvbehandling

Finslibningen gør klar til en ekstra gulvbehandling ovenpå en eksistenrende overflade.  Her opfriskes den nuværende gulvbehandling med en re-oliering eller re-lakering. Som eksempel kan nævnes, at såfremt dit trægulv har fået lak for nogle år siden og du ønsker en opfriskning med et nyt lag skal der finslibes. Når den endelige finish er helt i orden er gulvet klar til en ny overfladebehandling.

 

Den endelige afslibning  tilpasses trægulvets beskaffenhed, kundeønske og den gulvbehandling der er valgt.

” For at kunne bruge en mellemslibning fornuftigt, skal man vide, at ridser og hakker i gulvet ikke fjernes. “

Endvidere foretages en finslibning altid efter en ludbehandling eller efter første lag lak. Dette skyldes, at træ der bliver vådt altid ‘rejser sig’. Det vil sige at porerne i træet står vidt åbne og derfor må der afslibes for at opnå den rette finish og en perfekt overflade.

Billig gulvslibning Næstved priser

At få en en billig afslibning pris er ikke så ligetil som man eller skulle tro. Når der er et forholdsvis stort antal dygtige gulvfirmaer, så burde priskonkurrencen være hård, men sådan er det desværre ikke. Set fra et kundesynspunkt er det dårligt og kan kun blive bedre med tiden hvor de naturlige markedsmekanismer træder til. Og derfor er der forholdsvis mange som udfører gulvafslibning gør det selv.

En lille opsumering

For at skabe klarhed over hvad gulvabc.dk står for og hvilken satsningsområder man har indenfor afslibning af trægulve, så er de her:

 • billig gulvafslibning københavn pris
 • leje af gulvsliber silvan
 • billig sandpapir til gulvsliber
 • billig gulvslibning næstved priser
 • billig afslibning trægulve

 

Fornuftige og billige priser kommer først og fremmest vore kunder til gode. Og man skal tænke på at denne strategi udføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alt gulvarbejde udføres håndværks korrekt efter de gamle håndværksmæssige traditioner men ved brug af nye gulvslibemaskiner og ny teknologi.

Vi skaber klarhed

Er du forvirret, så kan jeg godt forstå det, for der er mange begreber at holde styr på.  Det er derfor vi er her til at give dig info og overblik. Vi guider dig simpelthen på vej, så du får et trægulv der passer lige nøjagtigt til dine behov. Ring gerne og få en snak, det er gratis og helt uforpligtende.

Du er meget velkommen til at se vores portefølje på Gulvafslibning arbejde

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.