Gulvfirma København - Gulvafslibning på Amager og i Valby

Gulvfirma København – Gulvafslibning på Amager og i Valby

Gulvfirma i København tilbyder ægte gulvafslibning og gulvafhøvling til fast lav pris og med kort ventetid. Mangler du en gulvmand i København eller Valby? så læs med her. Det er billigst når gulvarbejdet bliver lavet rigtig første gang og derfor må der benyttes en professionel gulvmand. Vi udfører gulvarbejder til tiden – og uden nogen former for ekstraregning og har arbejdet med behandling i København i mange år efterhånden. I næsten 30 år har vi samlet de bedste og mest rutinerede gulvfolk i København og på hele sjælland som idag laver alle former for gulvarbejde uanset størrelse og arbejdets kompleksitet. Det gælder alt lige fra storstilede gulventrepriser i nybyggeri til afslibning af et lille Køkken i en Københavnsk kælderlejlighed. Vi får manger roser fra kunder som er tilfreds med udført gulvarbejde, og det smitter af på vores i forvejen gode humør, hvilket kan ses når vi hjælper med afslibning og behandling af trægulv.

Ægte gamle håndværks dyder

gulvfirma 1Der er sket meget siden Alfred i midten af 40’erne cyklede rundt med gulvmaskinen på sin LongJohn med malerpensler over skulderen. Det var ethvert nabolag i København som fik besøg af Alfred og hans Gulvcykel. Vores nuværende Mester har sørget for at vi stadig benytter de gamle håndværksmæssige gulvdyder og tager vores håndværk seriøst som i gamle dage. Det betyder også at mange af vore kunder vender tilbage igen og igen. Derfor sætter vi en ære i at leverer et godt og solidt stykke gulvarbejde.

Med tiden blev vi lidt større

Fra at cykle rundt i Københavns gader og tilbyde gulvafslibning af folks gamle gulve. Vi gør i princippet det samme idag bortset fra at cyklen er skiftet ud med en Toyota HiAce. Nu er vi et gulvforetagende der tilbyde gulventrepriser som hovedentreprenør i København og omegn. Ud over private kunder er mange idag store offentlige institutioner og erhvervskoncerner som primært er beliggende i hovedstadsområdet. For ikke nok med at vi afsliber trægulve vi udfører også alle former for gulvrenovering, gulvrestaurering og gulvbearbejdning af en enhver form. Vi er mere end almindelige gulvslibere, men derimod et sted hvor du kan henvende dig med et hvert problem hvad angår træ og trægulve, og få en løsning.

Gulvteknikere

Udover at afslibe trægulve så har vi i gulvfirmaet også gulvlæggere, snedkere, tømrer og gulvteknikere der i samspil er med til at skabe en tværfaglig synergi samt en gulvservice der tilbyder hele gulvspektret. Med andre ord skal du kun henvende dig ét sted uanset gulvopgavens kompleksitet og art. Det betyder også at du sparer penge såfremt en af vore specialister kan udføre arbejdet hurtigere end påregnet så vil den næste af vore håndværkere trædet til umiddelbart derefter. Den store fleksibilitet og korte komandovej opleves ikke andre steder indenfor gulvbranchen, hvorfor du får en hurtig og fleksibel gulvløsning.

“Der er ingen grund til at gøre gulvarbejde sværere end det er, og det er uanset om det er gulvrestaurering af gamle trægulve i fredede bygninger klasse-A eller lægning af et spritnyt trægulv i en nyopført bolig.”

Vi er et kompetent og bundsolidt gulvteam med stor viden og mange års erfaringer uanset gulvopgavens art.

Gulvafslibning

Vi går altid i detaljen med alt gulvarbejdet hvor absolut intet bliver overladt til tilfældigheder. Derfor er det en langt bedre investering af benytte os, end det billigste gulvfirma der nemt undlader et par af de vigtigste processer. Dette vil som ofte ikke kunne ses umiddelbart man vil på lang sigt være af en sådan karakter at gulvet vil få en kortere levetid. Vi hjælper dig med alt hvad vi kan uanset om det gælder brugen af en vedligeholdelseskonto eller håndværkerfradraget eller andre ting.

gulvfirmaMiljøvenlig gulvbehandling

Vi benytter altid kun miljøvenlige gulvprodukter og er altid med på de sidste nye kurser indenfor gulvbranchen. Ethvert sted hvor vi har udført et gulvarbejde afleverer vi det rent og pænt så øjeblikkelig kan genoptage dit arbejde eller ophold i boligen. Det kan dog ikke undgås at der vil være noget luftbåren støv idet en gulvafslibning ikke er helt støvfrit. Det vil dale ned med tiden og lægge sig på vandrette flader. Ønsker du et miljøvenlig gulvprodukt uden skadelige stoffer som har indflydelse på indeklimaet, så er der en masse muligheder vi benytter. Vi kalder det grønt gulvarbejde og idet træ er et naturens materiale er det helt igennem miljøvenligt at få udført gulvrenovering i boligen.

Gulvarbejde

Gulvarbejde kræver en stor viden og en bred erfaring for at kunne udføre det korrekt. Udover at vore glade gulvfolk kan beherske en gulvsliber er de veluddannet og erfaren i mange andre gulvdicipliner, herunder at yde en god gulvservice og at hjælpe vore kunder med en masse forskellige gøremål ligemeget hvor de kommer frem. I arbejdet med trægulve bliver vi udsat for lidt af hvert, det kan være alt lige fra vandskader og brandskader, som vi har oplevet mange af i år, til trægulve med store mængder urin fra husdyr som skulle decificeres. Dette er blot nogle få eksempler på almindelige dagligdags opgaver. Ellers udfører vi:

  • Gulvbearbejdning
  • Gulvrestaurering
  • Gulvpleje
  • Gulvservice
  • Gulvrenovering
  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Gulvbehandling
  • Gulvlægning

og en masse andre gulvrelaterede opgaver. Alt gulvrådgivning er tilpasset kunden og dennes ønsker samt krav om højt kvalitet og fornuftig pris. Herudover er det vores pligt at vejlede vore kunder bedste muligt om holdbarheden i den valgte løsning samt gulvrengøring, gulvpleje og gulvvedligeholdelse. Det sikrer dine værdier og giver dig den fordel at du ved hvor lang tid dit gulv vil holde ved at passe det på den rette måde.

Gulvopgave

Især gulvvask er særdeles vigtig uanset om man udfører selv eller får det gjort af et rengøringsfirma. det er langt fra at professionelle rengøringsfolk ved hvordan de skal rengøre, vedligeholde og pleje et trægulv på den rigtige måde. Her rådgiver og vejleder vi gerne dem der skal rengøre dine trægulv, og det er naturligvis gratis og helt uforpligtende. Vi påtager os enhver gulvopgave uanset størrelse og omfang, og det gælder inde såvel som træterasser ude. Både utraditionelle og traditionelle gulvopgaver er velkomne, og vi tager enhver henvendelse seriøst og går altid i detaljen for at opnå det bedste gulvresultat. Kontakt os gerne idag såfremt du er nysgerrig for at høre mere. Vi er glade for alle henvendelser og tager gerne en snak om dine trægulv og muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.