Gulvservice København - Se her ved behov for gulvafservice København

Gulvservice København – Se her såfremt du har behov for gulvafservice København

Et af de største håndværk i København er gulvservice. Gulvservice København er et af de store håndværk, som har eksisteret igennem mange hundrede år. Gulvservice faget forbindes med gulvfirmaer der lægger nye gulve eller renoverer eksisterende. Alt gulvarbejde indenfor gulvbelægninger som marmor, klinker, tæpper, trægulve, betongulve og mange andre kan komme ind under kategorien gulvservice i København.

Gulvservice København

Gulvservice København

En række gulvfirmaer har derfor -gulvservice.dk i deres domænenavn. Gulvservice indenfor trægulve forbindes ofte med:

  • gulvlægning
  • gulvrenovering
  • gulvarbejde
  • gulvafslibning
  • gulvafhøvling
  • gulvbehandling med olie, lak eller lud

Men gulvservice er den service der finder sted i forbindelse med det at udføre et givet stykke arbejde.  Det kan blandt andet være tilbudsgivning, rådgivning, dialog og opfølgning på det arbejde som skal udføres.

En gulvafslibning og efterbehandling kan forvandlet en hel bolig. Et slidt og grimt trægulv kan få den oprindelige ynde og glans tilbage. Og såfremt du bare har lyst til at få et flottere

gulv, så er der et mange muligheder for indfarvning.

Som sagt kan et trægulv friskes op med en gulvafslibning og få det udseende som du kunne ønske. Vi har udarbejdet en folder til alle som overvejer en afslibning og ny overflade på deres  trægulve. Den indeholder en række praktiske informationer om, hvordan en gulvafslibning udføres, og hvad du som kunde må overveje i den forbindelse. I forgårs blev vi kontaktet af en kunde som havde fået udført gulvafslibning af os for 14 dage siden og hun skrev:

” Tak for et rigtig godt stykke gulvarbejde vi er virkelige tilfredse. Vi vidste slet ikke at ud udførte gulvservice i København, for så havde vi også brugt jeres service for 2 år siden hvor vores gammel lejlighed blev sat istand. Giv gerne de 2 gulvmænd et klap på skulderen for et godt stykke arbejde. “

Hvilket gulvfirma skal jeg vælge?

Såfremt du overvejer at finde et gulvfirma til at ordne dine trægulve så er det vigtigt at det har de rette kompetencer. Når et gulv afslibes så skal risiko og klager minimeres. Det er altid en god idé at ringe rundt og spørge indtil forskellige tin omkring afslibning og efterbehandling. Herunder hvilke gulvprodukter der anvendes. Produkterne skal have så lidt indvirkning på miljøet som muligt, det vil sige være miljøvenlige. Der findes en række vandbaserede produkter som er meget slidstærke og som klart kan anbefales.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *