Gulvsliber leje - Billig udlejning af gulvsliber tilbydes

Gulvsliber leje – Billig udlejning af gulvsliber tilbydes

En gulvsliber bruges til afslibning af trægulve. Med en gulvsliber leje kan du udføre gulvarbejdet på egen hånd som gør-det-selv mand/dame. Selve apparatet er en maskine hvorpå der fastspændes sandpapir. Ved leje hos os får du en instruktion og vejledning i hvordan maskinen virker. Endvidere har vi en 24/7 hotline service, så du altid kan komme i kontakt med os. Og ellers er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik for en drøftelse og snak om dine trægulve og det forestående arbejde. Vi har en masse staldtips, som vi gerne deler ud af.

Her får du den bedste gulvsliber leje

Når gulvsliberen igangsættes fjernes den gamle overfladebehandling på gulvet, så der kan påføres en ny overfladebehandling. Gulvslibere kan lejes i de fleste farvehandlere og byggemarkeder. Prisen for leje af en gulvslibemaskine er forholdsvis lav, hvor vi har set  priser helt ned til kr. 99,- pr. døgn. Og ofte kan du få maskinen uden at reserverer først.

Udlejningsmaskiner til gulvafslibning

Med gør-det-selv afslibning kan du få den bedste gulvafslibning pris. Og såfremt du har et håndværker gen så kan det også være en god, i modsat fald kan det desværre også få fatale følger. Vi ser ofte trægulve der er mere elle mindre ødelagte efter hjemmegjort gulvafslibning og det er synd. Heldigvis kan de, for ganske få midler,  rettes op og blive smukke som nye, Men det kræver professionel hjælp.

Billig gulvsliber leje

Har du behov for at leje en gulvsliber, så kan vi hjælpe dig. Vi udlejer maskiner i sæt, så der er maskine til det store gulv samt kanter og hjørner. Et sæt gulvslibemaskiner består af:

  • Stor båndsliber
  • Kantsliber
  • Hjørnesliber
  • Polermaskine

Og såfremt du ønsker det, kan kan du leje en professionel støvsuger.  Det er vigtigt at have maskinerne og udstyret i orden inden man begiver sig i kast med udfordringen det er at afslibe sine trægulve.

Leje af rekvisitter og køb af produkter

Udover gulvsliber leje skal der også lejes eller købes rekvisitter.:

  • Pensler
  • Malerrulle
  • Slibepapir (sandpapir)
  • Sække til affald
  • Evt. afdækningspapir

Endvidere skal der anskaffes olie, lak eller lud til efterbehandling. 

Professionel gulvafslibning

Før du tager beslutningen om at udføre gulvarbejdet selv, så kan du lave en beregning af hvilke udgifter du vil få som gør-det-selv mand og holde det oppe imod hvad en professionel gulvmand skal have.

Hvad der er sparet er tjent, men husk at medregne den tid som du selv vil bruge

Med de fornuftige gulvafslibning priser som du kan få hos forskellige gulvfirmaer, så er jeg overbevist om at de fleste vil vælge den professionelle løsning fremfor gulvsliber leje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *