Gulvteknik - Specialister i træteknik og gulvteknik

Gulvteknik – Specialister i træteknik og gulvteknik

gulvteknikGulvteknik benyttes til gulvrenovering elle gulvlægning. Har du et trægulv som bliver pænere? Så har vi en træteknisk løsning uanset hvilken type gulvarbejde der er nødvendigt. Der er en række overvejelser at gøre når boligens trægulv har set bedre dage og man har besluttet sig for en renovering og opfriskning.

Gulvoverfladen

Hvordan skal gulvet se ud? Skal det have den oprindelige overflade i en forbedret og fornyet udgave? Skal overfladen være blank eller mat? Var det måske på tide at skifte farve? De mange spørgsmål der melder sig er helt naturligt og noget af det første man skal holde sig for øje er, om trægulvet skal passe til boligen. Med andre ord er harmoni vigtig og at boligens arkitektur, kunst på væggene, farver, interiør og møbler danner en helhed og dermed et smukt hjem. Ikke dermed sagt, at boligen ikke kan være kontrastfyldt, hvad farver angår for det kan naturligvis være særdeles smukt. Endvidere kan en blanding af antikke møbler og ny design også i mange tilfælde være en rigtig god løsning i hjemmet. Gulvet er den sammenhængende overflade i hjemmet man først lægger mærke til når man første gange træder ind ad døre i hjemmet.

“Værdien af det visuelle i et trægulv er derfor rigtig høj og dermed er en investering i et trægulv altid en god investering.”

Set med cost benefit briller er det den bedste investering du kan gøre i din bolig, og især i salgsøjemed er den forholdsvis beskedne pris det koster at få afslebet sine trægulv hurtigt tjent hjem og i mange tilfælde afgørende for om en bolig bliver solgt.

Gulvhåndværk

gulvteknik 01Derfor er vores gulvhåndværk mere aktuelt end nogensinde før som følge af et vigende salg af boliger i mange år. Alle ved nok at en spand maling og en malerkost kan gøre underværker men det gælder så sandelig os en gulvsliber og en spand lak. Og bruger man begge dele så er man rigtig godt kørende og kan for ganske få midler opnå et helt nyt udseende i bolige. For en klatskilling kan et trægulv opfriskes med en gulvafslibning eller gulvafhøvling eller en helt ny gulvbehandling. I forhold til mange andre typer gulvrenovering så er gulvafslibning intet at betragte rent prismæssigt. Billig gulvafslibning priser er det der kendetegner vores gulvservice og vi tilstræber altid at være konkurrencedygtig indenfor alle former for gulvarbejde. Så har du en gulvopgave her og nu er du velkommen til at kontakte os for en vurdering og snak.

Gulvrenoveringer

Som nævnt udfører vi en hvilken som helt form for gulvrenovering uanset hvad der er nødvendigt for at trægulvet bliver i tiptop stand. Jeg kan blot nævne følgende typer her:

  • Gulvrenovering
  • Gulvrestauering
  • Gulvbearbejdning
  • Gulvreparation
  • Gulvafhøvling
  • Gulvbehandling
  • Gulvafslibning

 

Hvad der er nødvendigt for at opfriske netop dit trægulv er naturligvis svært at sige uden at have set det. Men ofte kan du blot ved at ringe ind og få en snak med os og få en god pris samt et godt tilbud på renovering af dit trægulv. Såfremt det blot er en gulvafslibning som er nødvendigt vil du altid kunne få en pris er og nu ved valg af gulvbehandling. Du har også mulighed for at benytte vores online beregner eller se en prisliste for info. Under alle omstændigheder er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for en snak i første omgang.

Gulvarbejde

Alt gulvarbejde udføres til absolut fornuftige priser og med kort ventetid. Ved at kontakte os må du ikke være i tvivl om vores trætekniske viden og ikke mindste mange års erfaring i arbejdet med trægulve i fredede bygninger. Det vil sige at bringe ældgamle trægulve tilbage til oprindelig stand ved brug af gamle håndværksmæssige teknikker og arbejdsmetoder med det for øje at trægulvet skal fremstå som dengang det blev lagt. Det er i sig selv ofte en stor udfordring idet selv meget gamle og fredede bygninger har været underlagt udiciplinært anvendelse af trægulvene.

Gulvrestaurering

Vi ser ofte særdeles hærgede trægulve hvori der er banket store søm eller pålagt betonspartel og andre former for gulvbelægning uden nogen som helst hensyntagen til æstetik og respekt for træ som materiale. Dette i sig selv giver anledning til at spørge sig selv om hvorfor der ikke er større fokus på træ som det fantastiske gulvmateriale som det nu end er. Jeg kan skrive meget mere om træ og trægulv men må hellere stoppe nu. Du kan læse andre af mine artikler her på hjemmesiden.

 

gulvteknik 02

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.