Hørning Parket - Eksklusive og massive trægulve fra Hørning Parket

Hørning Parket – Eksklusive og massive trægulve fra Hørning Parket

Indenfor massive trægulve er Horning parquet en af markedslederne herhjemme. Firmaet er kendt for sine eksklusive produkter indenfor blandt andet trægulve og har et imponerende bredt sortiment indenfor forskellige typer og konstruktioner, herunder også lamelgulve.

Parketgulve fra Hørning ved Århus

Horning parquet

Hørning Parket blev grundlagt i 1929 af snedkermester J.M. Jensen, der grundlagde de fine håndværksmæssige traditioner, der stadig spiller en stor rolle i virksomheden. Af referencer kan blandt andet nævnes:

  • Nationalbiblioteket i Madrid
  • Københavns Lufthavn
  • Århus Rådhushal
  • Snapstinget

Idet vi desværre lever i en verden af standardiserede produkter så er alt så stringent og målrettet.

Skræddersyede gulvløsninger

Men Horning parquet har den styrke og niche at levere trægulve, der skræddersyes til den enkelte kundes individuelle ønsker. Hørning gulve kan sammensættes og/eller fremstilles i en masse variationer og uendeligt antal. Og som det står i Hørnings salgsmateriale:

“Vi har det mål at videregive den glæde det er, at anvende unikke og personlige gulvløsninger’.

Hørning leverer alt indenfor:

  • Massive trægulve
  • Lamelgulve
  • Terasseplanker
  • Lister
  • Trappetrin
  • Tilbehør

Herudover er Hørning Parket leveringsdygtig i kvalitetsløsninger til boligbyggeri og specialløsninger til prestigebyggerier. Virksomheden bygger på solide håndværksmæssige traditioner indenfor træarbejde, hvor hver eneste planke og parketstav kommer gennem mange kyndige hænder på sin vej til det unikke trægulv. Hørning er kendt for sine enestående unikke sildebensmønstre, som ingen anden kan fremstille i samme fantastiske finish.

Hørning Parket har et alsidigt produktprogram

Mulighederne er mange og uanset hvilket parketmønster der vælges, kan du få lige nøjagtig det udtryk, som du kan ønske. De mange variationsmuligheder og den høje kvalitet er din garanti for individualitet, og det er uanset om du vælger massive plankegulve, parketgulve eller lamelgulve. Trægulve skræddersyes efter gamle håndværkstraditioner og i den gamle snedkermesters ånd. Derfor er gulve fra Hørning Parket i en klasse for sig hvad kvalitet og udførelse angår, hvor hver eneste gulvplanke eller stykke træ er gennemgået for vurdering af kvaliteten.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *