Hørning Parket - Altid unikke trægulve i høj kvalitet

Hørning Parket A/S- Unikke trægulve i høj kvalitet med lang levetid

Hørning parket er en af danmarks førende producenter indenfor eksklusive trægulve. Firmaet producerer forskellige specialløsninger til boligbyggerier og specialbyggerier.

Hørning Parket A/S er også leveringsdygtig indenfor lister, trappetrin og tilbehør til trægulve. Blandt andet:

  • Massive plankegulve Hørning Parket A/S
  • Massiv parket
  • Lamelgulve
  • Terasseplanker

Der leveres kun kvalitetsprodukter med fokus på de massive trægulve. Horning er et brænd der netop er skabt på det unikke og det massive trægulv, som har en lang holdbarhed og smukt udseende.

Historien om Hørning Parket A/S

Parketfabrikken blev startet af J.M.Jensen i 1929 under navnet Hørning Parket Fabrik. Produktionen startede i et ydmyg værksted i Hørning beliggende imellem Skanderborg og Aarhus. Grundlæggerens fine håndværksmæssige traditioner holdes stadig i hævd, og spiller en afgørende rolle i firmaets profil og værdier den dag idag.

En miljøbevist virksomhed

Virksomheden lægger vægt på og støtter bæredygtigt skovbrug, hvilket er et af de vigtigste kriterier for mange aftagere verden over. Og Hørning Parkets seriøse arbejde med at reducere miljøpåvirkningen i form af træaffald, emmission og støj, er formaliseret på en sådan måde at de påvirker omgivelserne mindst muligt.

Skræddersyede løsninger fra Hørning Parket

Markedet for trægulve er præget af standardiserede løsninger til billige penge. Hørning Parket derimod leverer trægulve, der skræddersyes til kundernes individuelle ønsker og behov. Trægulve der fremstilles og sammensættes i uendeligt mange variationer. Anvendelsen af unikke og personlige gulvløsninger opnåes ved fokus på:

  • Kvalitet
  • Fleksibilitet
  • Service

Succes med massive trægulve

Massive trægulve bliver stadig brugt som kvalitetsløsninger indenfor gulvbelægning. Et træglv, der er massivt, er træ hele vejen igennem.

Der er ingen sammenlimninger af forskellig træ eller andet, det er simpelthen ren træ.

Massive trægulve har derfor selvsagt en meget lang levetid og holdbarhed. Hos Hørning Parket A/S forhandles udelukkende den højeste kvalitet, til gavn for kundens gulvprojekt og den ekstra lange levetid. Såfremt du er på udkig efter Hørning Parket A/S kan du støde på navnet Horningfloor, men så ved du at det er parkett gulve fra det rigtige sted.

TIPS:  Er du til trægulve i topkvalitet så benyt dansk producerede trægulve. Ikke kun Hørning gulve, men også Junckers og andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *