Hummel gulvservice er udbyder af gulvafslibning

Hummel gulvservice-Udbyder af gulvafslibning

Hummel Gulvservice er beliggende i Hornslet og beskæftiger sig med alle former for moderne gulvbelægninger i træ.

Om Hummel Gulvservice

Hummel har en bred vifte af trægulve og en alsidig viden om alt vedrørende træ og trægulve. Med 25 ansatte ydes der en kompetent rådgivning og service. Siden 1962 har virksomheden været en af de førende indenfor gulvlægning og salg af trægulve i Århusområdet og hele østjylland. Kun det bedste er godt nok, og Hummel er kendt for aldrig at gå på kompromis med kvaliteten.

Om medarbejderne

Alle medarbejdere arbejder efter målet at yden den mest professionelle og bedste rådgivning og gulvservice, tilpasset kundens særlige behov og ønsker.

Virksomheden Hummel Gulvservice A/S

Virksomheden dækker alle former for modrne gulvbelægninger i vinyl, laminat, linoleum og selvfølgelig træ. Gulvlægning er en specialitet hos Hummel Gulvservice, som yder alle former for nylægning og reparationer. Alle typer kunder serviceres lige fra boligforeninger, private kunder, institutioner til store industrikunder. Og udfører meget arbejde gennem udbudte og indbudte licitationer på gulvarbejde i det ganske land.

Dygtige medarbejdere hos hummel gulvservice

Erfarne medarbejdere med kompetence er virksomhedens styrke. Alle har en stor ekspertise og erfaring indenfor deres fag – og der for er specialist det rigtige ord for en samlet betegnelse af virksomhedens kernemedarbejdere.

Benyt de mange muligheder for at finde det rigtige gulv til din bolig – se mere hos Hummel Gulvservice

Høj kvalitet kendetegner virksomheden

Vi har kvaliteten i højsædet, både hvad håndværket angår men også de produkter der anvendes og sælges i butikken. Her sælges blandt andet:

  • Gulvplejemidler
  • Plankegulve
  • Lamelgulve
  • Parketgulve
  • Tæpper
  • Gardiner

De mange dygtige medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede om, hvad der passer til den enkelte kundes ønsker og behov. Så bor du i Århus og omegn så kig ind til Hummel.

TIPS: Et godt alternativ til Hummel Gulvservice er Fyns Gulvservice i Odense eller Gulvservice København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *