Junckers gulve - Junckers har leveret bøgeparket til mange boliger

Junckers gulve – Junckers har leveret bøgeparket til mange boliger

Junckers startede produktion af bøgeparket i 1939 i Køge nede ved havnen – Junckers Gulve gulve har herefter været indbegrebet af industri og produktion i byen. Mange lokale beboere er ansat på virksomheden eller har en anden relation, så derfor er Junckers Gulve kendt ikke kun i køge men over hele verden.

Firmaet med en lang historie

Oprindeligt startede produktionen med at udføre en opgave for DSB, nemlig at save 40000 jernbanesveller. Men da opgaven var færdig var savemaskinerne tilbage sammen med en masse tiloversbleven bøgetræ. Flemming Juncker fik den idé at anvende resttræet til at lave trægulve, og det lykkedes Junckers at drive de svenske fyrretræsgulve ud af det danske byggemarked i rigtig mange år.

På det tidspunkt var det nyt at at producere gulve af bøg.

Fabrikkens stifter Flemming Junckers opfandt en ny metode med at skære træet op i mindre stykker for derefter at lime det sammen til brædder. Dette førte til et gulveventyr har ført til at Junckers Koncernen, med sine syv datterselskaber, er Europas største producent af massive trægulve, med repræsentationer i over 30 lande. I 1970 beskæftigede virksomheden 1200 mand og idag (2012) er der ca. 400 medabrejdere.

Junckers gulve har et bredt sortiment

Junckers Fabrikker i Køge

Ud over trægulve fremstiller dens også følge produkter til trægulv produktionen, herunder:

  • Lakker
  • Olier
  • Rengøringsprodukter
  • Vedligeholdelsesprodukter

Og derved er dens total leverandør til gulvejere, entreprenører, bygherrer og arkitekter, med alt hvad der skal puttes på trægulve.

Junckers gulve er indbegrebet af kvalitet

Junckers Gulve – Det ægte massive trægulv, der laves af store træstammer og ender som ren natur på dit gulv. Og intet kan selvfølgelig erstatte et massivt trægulv, uanset hvor mange forsøg der bliver gjort med lamelgulve og laminat. dens oprindelige filosofi var at fremstille trægulve der kunne holde til hårdt slid og samtidig være prisbillige. Flemming Junckers har på et tidspunkt nævnt, at hvis ikke hans trægulve havde været prisbillige fra starten, så var det aldrig lykkedes ham at skubbe fyrretræsgulvene ud af markedet.

NOTE: Idag har Junckers trægulve et meget bredt sortiment af trægulve, og er en af verdens største producenter af parketgulve. dens parket og junckers olie bliver flittigt benyttet a danske gulvfirmaer for sin gode kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.