Laminatgulve - Et pænt og slidstærkt alternativ til trægulve

Laminatgulve – Et pænt og slidstærkt alternativ til trægulve

 

Laminatgulve

Et pænt og slidstærkt alternativ til trægulve – Laminatgulve

Ønsker du et trægulv af udseende som er billigt, så kan du med fordel anskaffe dig et laminatgulv. Et laminatgulv er ikke et trægulv, men derimod en kopi. På oversiden er der en plastoverflade med et motiv som et trægulv eller andet.

Tilbud laminatgulve

Fordelen ved et laminatgulv fremfor et almindeligt trægulv er den høje slidstyrke. Det er let at rengøre, og skal behandles som et ganske almindeligt gulv. Gulvvask foretages med en almindeligt neutralt rengøringsmiddel som for eksempel Ajax eller andet tilsvarende.

Enkel og let lægning af laminat gulv

Laminatgulve kan være meget smukke samtidig med at de er meget slidstærke. Er det i god kvalitet kan det med fordel anvendes i køkken, gang og andre rum med stort slid.

Næsten ingen vedligeholdelse

Gulvet er vedligeholdelsesfrit og det er ikke nødvendigt at afslibe eller lakere det. Mange laminatgulve har en bedre lysægthed end et trægulv, det vil sige at lysets påvirkning er minimal.

Laminatgulve kan forveksles med ægte

Mange laminatgulve er meget naturtro og det er ofte svært at se forskel på det og et rigtigt trægulv. Denne natur ægthed betyder at mange vælger laminat istedet for trægulve til steder i boligen som er udsat for meget trafik.

Når du ønsker et trægulvs udseende

Det er også et godt alternativ for forretninger og virksomheder som ønsker et trægulvs udseende, men som ikke kan honorere trægulvets vedligeholdelse. Laminat gulve findes i mange mønstre og farver, hvilket giver mange muligheder for indretning med:

  • Møbler
  • Farver
  • Kunst
  • Interiør

Laminatgulve produceres med et foto som lamineres ind i laminat eller melemain. Herefter limes det på en sammenpresset HDF eller MDF plade, og der formes et kliksystem for fastgørelse, oversiden imprægneres så der bliver en slidstærk overflade med mulighed for forskellig glans.

Laminatgulve er et discountprodukt

Et massivt trægulv er toppen af poppen, og det allerbedste gulvmateriale der findes. Men det er også en dyr løsning som kan erstattes af noget billigere i baggang, bryggers og til dels køkken. Og er er laminatgulve et rigtig godt alternativ, hvor du får slidstyrken og det prisbillige, uden at gå på kompromis med det visuelle.

Hvilken type laminatgulv kan tilrådes?

Der findes flere forskellige typer på markedet som er kendetegnet med det klik-system der holder dem sammen. Valget står ofte imellem Pergo lamintgulv og Alloc laminatgulve. Men kig forbi et byggemarked eller tæppeland eller slå op på laminatgulv i Bauhaus og se de mange muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *