Leje af gulvsliber - Gør det selv afslibning med leje af gulvsliber

Leje af gulvsliber – Gør det selv afslibning med leje af gulvsliber

Du kan leje en gulvsliber hos en række gulvfirmaer, byggemarkeder og farvehandler. Udlejning af slibemaskiner er ofte maskiner som er misligeholdte og derfor uegnet til en gulvafslibning i god kvalitet.

Benyt en fagmand til gulvafslibning

gulvsliber

Det kan anbefales at få gulvafslibning udført af en professionel fagmand. Det er ofte billigere i længden og så undgår du at bruge din fritid med unødige bekymringer.

Info om leje af gulvsliber

Men man kan naturligvis udføres en gulvafslibning selv, og leje af gulvsliber er ikke så besværligt. En gulvslibemaskine er et nødvendigt redskab til gør-det-selv gulvafslibning og det kan lejes i de fleste farvehandlere og byggeforretninger landet over.

Tænk dig om inden leje af gulvsliber, for det er måske en dårlig idé

Du behøver blot at henvende dig i værktøjsudlejningen og her finder du hvad du behøver blandt leje af pælebor eller leje af tæpperenser.

Erfaring med leje af gulvsliber

Leje af gulvsliber kan dog være en dårlig oplevelse, idet de ofte ikke har den fornødne kvalitet, hvilket går ud over gulvet når der afslibes. Men noget der er lige så vigtigt er sandpapiret, som er en forudsætning for at kunne udføre en gulvafslibning. Selve teknikken bag afslibning af trægulve kræver kræver en viden om gulvets beskaffenhed.

Husk sandpapir til gulvsliber

Når et trægulv afslibes anvendes forskellige korn sandpapir, og afslibningen udføres også både diagonalt og på langs af gulvet. Så husk at få sandpapir til gulvafslibning og lak, lud og olie til gulvbehandlingen. Iøvrigt er det en anden ting som må overvejes, hvilken overflade du ønsker for dit trægulv, og her er udvalget stort:

  • Voks
  • Sæbe
  • Lud
  • Lak
  • Olie
leje af gulvsliber

Fokus må rettes på selve gulvslibemaskinen og sandpapiret samt den person der er operatøren. Ved leje af gulvsliber så kræver et en stor valsesliber samt en kantsliber.

TIPS: Hos enkelte gulvslibefirmaer er det muligt at være med sliber, hvor de afsliber trægulvet og du selv efterbehandler eller omvendt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *