Linoleum - Gulvet med de mange naturlige og gode egenskaber

Linoleum – Gulvet med de mange naturlige og gode egenskaber

 

Linoleum

Gulvet med de mange naturlige og gode egenskaber – Linoleum

Linoleum er ideelt til de rum i boligen hvor der er ekstra slid og hvor man kan spilde meget på gulvet, især i bryggers, baggang, køkken og vaskerum.

Kvalitet og linoleum priser

Det kræver en speciel montering af en fagmand når det er badeværelse, idet gulvmonteringen skal være helt tæt.

Et linoleumsgulv er næsten umuligt at slide op og det har en utrolig slidstyrke. I et almindelig hjem eller en normal bolig vil opslidning være umuligt.

Et godt alternativ til vinylgulve

Uanset hvilket mønster du vælger, så kan man få densgulve i et væld af forskellige farver og mønstre, de mest kendte er de ensfarvede eller let marmorerede. De farvede gulv gør, at det rengøring er let overkommelig og at snavs ikke ses så let. Rengøring foretages let ved støvsugning og vask med linoleumspleje.

I handlen findes der en række forskellige udbydere af linoleumsgulv, heriblandt:

  • Tæppeland
  • Din Tæppekæde
  • Scandinova

Endvidere er der en række gulvlæggere ogdensslæggere som har et bredt sortiment af det og andre typer gulvbelægning. C. Riis Bonne det i København er det ældste linoleums firma, og de har stor ekspertise i alle former for linoleumsbelægning

Alt hvad en moderne familie kræver

I et moderne hjem er det et naturligt valg og især hvis man tænker miljø. Belægningen er meget alsidigt, der tilfører kvalitet og karakter i en lang række miljøer, som:

  • Hospitaler
  • Skoler
  • Børnehaver
  • Kontorer

Som et alternativ til de kendte linoleumsgulve er dens fliser og vinylgulve. Vinylgulve besidder ikke nær de samme egenskaber og er et rent plastik produkt, hvilket gør, at det ikke har de samme egenskaber. Men som et billigt alternativ til områder hvor det æstetiske og kvalitet betyder mindre kan vinyl med fordel anvendes. Dog er et trægulv altid at foretrække, på grund af det naturlige og smukke. Men mulighederne er mange og alternative gulvbelægninger er der mange af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *